Karácsonyi ablakdísz műhó spray-vel 3.rész (Téli tájkép)

Sziasztok!
      
Itt a 3. rész!!! Egyben a befejező része az ablak kompozíciómnak. Épp elég is volt ennyi, pont meguntam az egészet, mire kész lettem. 

Az előző cikkünkben, amit itt találtok: Karácsonyi ablakdísz műhó spray-vel 2.rész a fenyő feletti részt fejeztem be hópelyhezéssel. Most következik a kép alsó részének kialakítása. A kis házból kell egy kis út is a dombról. Kb. két A/4-es lapnyi az ablaknak a fennmaradó része, tehát két lapra rajzoltam meg az utat:


Karácsonyi ablakdísz műhó spray-vel az út sablonja

Karácsonyi ablakdísz műhó spray-vel kacskaringós út sablon

Ha kész, mehet fel az ablakra:

Karácsonyi ablakdísz műhó spray-vel téli táj az ablakon


Karácsonyi ablakdísz műhó spray-vel az ablakra ragasztott út sablon


Karácsonyi ablakdísz műhó spray-vel, az út már tel lett fújva teljesen

Itt is a papír leszedése után le kellett törölni egy kis mellément műhavat papír zsebkendővel. Ilyenkor lehet, amíg friss. Amint észrevettétek, az út második szakaszában felül hagytam egy kis részt vágatlanul. Oda ugyanis kerül egy kisfiú, aki éppen szánkózik. Rajzolásra fel!

Szánkózó kisfiú papír sablon

Szánkózó kisfiú papír sablon kivágva

Az alsó képnél a kivágás után azt a három különálló részt tartsuk meg, fel kell majd ragasztani az ablakra a keretével együtt. Mehetünk is az üveghez: De előtte hagyjuk megszáradni az utat, utána menjünk a szánkóval. A három különálló részt gyurmaragasztóval tettem fel. 

Szánkózó kisfiú sablon az ablakra ragasztva

 Fújás után meg nagyon óvatosan csipesszel szedtem le.


Szánkózó kisfiú az ablara fújva műhóból

Egyre jobban néz ki. Az utolsó dolog, ami elengedhetetlen egy téli tájképhez, a hóember. Ezt Rubira bíztam, én addig befejeztem azt a kimaradt részt, ahol tegnap abbahagytam.

Hóember sablon papírból az ablakra ragasztva


Hóember sablon az ablakra fújva műhóból

Kész a műalkotás!!! 2 este ráment, de megérte. Egy panorámaképpel, és egy kis videóval mutatom meg nektek, milyen lett a végeredmény.

Téli táj fenyűvel, hóemberrel, szánkózó kisgyerekkel az ablakon műhó spray-vel


Téli táj az ablakon műhó spray-vel

És itt a videó:Nagyon élveztem a dolgot, elfoglaltam magam így a 26. születésnapom küszöbén. Sosem tervezem, hogy felnövök, nektek is ezt tanácsolom. Játszani jó :). Ha már ezzel a két cikkel legalább egy (felnőtt) embert "ráveszek" arra, hogy csináljon egy ilyet, már megérte. Előre is boldog karácsonyt kívánunk nektek! Aki esetleg csinál valami hasonlót ezen a cikken felbuzdulva, akkor kérnénk egy fényképet róla, kíváncsian várjuk :)

Sziasztok, üdv innen a Két Világ Közt-ből!

Gabi és Ruby

Címkék: ,