Biliárdasztalt étkezőasztalnak? Igen!!!

Sziasztok!

Aki ismer, azt tudja, hogy imádok biliárdozni. Aki nem, az most olvashatja: Imádok biliárdozni :D!! A mai cikkben elmesélem nektek, hogyan lehet a lakásba, házba is bevinni ezt az élményt.

Sokat gondolkoztam, hogyan lehetne olcsóbban játszani, akkor, amikor szeretnék. Végül rákerestem az e-bay-en, mennyibe kerülnek ott a használt biló asztalok. Volt áruk rendesen, meg a szállítás is bajos. Legtöbb használt dolgot csak személyes átvétellel lehetett volna megvenni. Nekem meg ugye nincs autóm, kézben meg nem bírom el, úgyhogy ez kilőve. Rákerestem az "itteni vaterára", hátha. Na, ott már voltak olcsóbbak. Már csak arra kellett várnom, hogy a lakásunkhoz közel áruljon valaki.

Innentől kezdve minden nap rákerestem, várva, hátha valaki az utcánkban akar eladni egyet :D. Egy hónap után láss csodát, valaki kitett egy hírdetést az utcánkhoz közel. Elmentem egy barátommal, megnéztük, és megvettem. Segített a kocsijával elhozni, mivel nehéz volt. Ezért utólag is köszönet neki ;).

Az előnye az volt, hogy adtak hozzá egy ping-pong asztal lapot is, szóval kettő az egyben megoldás volt. Persze nagy helyet foglal, szóval aki gondolkozik ezen, hogy vegyen-e, előbb mérje le a szoba méretet is. Amit én vettem, az 190cm hosszú, és 90cm széles. Ehhez még számoljunk hozá egy jó métert az asztal szélétől, ami a dákónak kell. 

Most néztem a Vaterán, lehet már 6000 ft-ért venni használtan, szóval megvalósítható álom otthon is. 

Szóval, megvolt az asztal, csak a méretével voltak bajok. Aztán beugrott egy emlék, miszerint a kőgazdagoknak étkezőasztallá akítható biliárd asztaluk van. Gondoltam, miért ne lehetne nekem is. Adott volt a megoldás, mivel adtak az enyémhez két pozdórialapos ping-pong asztal tetőt. Kivittem az erkélyre a lakáshoz adott étkezőasztalt. Neten rendeltem egy abroszt, rátettem, és készen is volt. Ha ti is akartok ilyet, csak nincs tető hozzá, olcsón vágathattok valamilyen barkácsboltban pozdória lapot rá, ás kész is van. 

Előnye, hogy akár 6 ember is odaférhet az asztalhoz. Akármikor átalakítható biliárd asztallá. Ja és nagyon menő lehetsz vele. 

Számításaim szerint 10 000 ft-ból meglehet csinálni, persze ha találtok neten olcsó asztalt. Ehhez kitartónak kell lenni, mondom, én egy hónapig minden nap böngésztem utána.
Feltöltök pár képet, hátha kedvet kaptok hozzá.


Ha nektek is tetszik, van kérdésetek, írjatok bátran, szívesen válaszolok. Szavazhattok a cikk alján, hajrá.

Ennyi voltam mára, legyen szép napotok, sziasztok!!!!

Gabi és Rubi

Címkék: , ,