100%-ig hatásos és állatbarát galambriasztó!!!

Sziasztok,

A mai nap egy egyszerű de nagyszerű fortélyt mutatunk be nektek a galambok ellen. Sokaknak biztos nagy bosszúságot okoznak a kis szemtelen madarak a kertben, teraszon, erkélyen, stb... Nem csak a magokat eszik meg, de oda is pottyantanak. Mi nekünk különösen nagy gondunk volt velük, hiszen az első emeleten lakunk, a földszinti szomszédunk meg eteti őket!!! Emiatt már az ideköltözésünktől fogva gondunk akadt. Nem elégedtek meg az etetőkkel, a mi erkélyünkre is felszálltak, és meg is jelölték azt... Szüleim nemrég mondtak egy ötletet, ami be is vállt.

Család látta a tv-ben, hogy a kisebb madarakat egy nagyobbal lehet a legjobban elijeszteni. A neten árulnak nagyon sok mű madarat erre a célra. Rákerestem, és találtam is párat. Az első találat egy műanyag sas volt, olyan 30 cm. Elég nagy, de volt jobb. Műbagoly!!! 40 cm.es, és még a fejét is mozgatja, ha fúj a szél. Teljesen élethű, már a barátaink is mondták, mikor jöttek hozzánk, hogy lentről megijedtek tőle. 

10 nap alatt kiszállították, adtak hozzá csavart, tiplit. Egyszerűen kifúrtam az erkélykorlátot, rácsavaroztam, és kész is volt. Nem hiszitek el, de attól a naptól kezdve egy galamb nem merte betenni a lábát hozzánk. Az első pár napon még a földszinti szomszédunknál sem voltak madarak. EGY SEM :D!!! Hihetetlen. Meg is kérdezte tőlünk, hogy "ez a madaraimat akarja elriasztani?". Mondtuk, hogy neeeem, család küldte otthonról dísznek :D. Aztán egyik nap láttuk, hogy a füvére kenyérmorzsákat szórt, hogy visszacsalogassa őket, hiába! Na, elég a szövegből, nézzétek a csodát :D.

Az alsó képen láthatjátok, hogy egy darab madár nem eszik a szárítójára felszerelt etetőjéből. Nagyon élvezzük a dolgot, és innen is köszönjük a családomnak az ötletet. 

Egy videó még arról, hogy mozgatja a fejét:


Kipróbálva, tesztelve, nyugodt szívvel ajánljuk nektek: vegyetek műmadarat a galambok ellen. Biztos vagyok benne, hogy otthon is lehet venni egy-két ezer ft-ért.

Szép napot nektek, jó galambriaszstást!!
Gabi és Rubi

Címkék: ,