Halloween-i kreatív ötletek 2015 2. rész

Sziasztok blogolvasók!

Halloween-i kreataív ötletek

Ahogy ígértük, a halloween-i kreatívkodás folytatódik. Aki nem olvasta volna az első két "művünket", az ITT megteheti. Most pedig lássunk még egyet:

Síri csendélet kiscserépben:

Hozzávalók: 1 db kis cserép ( lehet műanyag is ), tempera, műszemek, pillanatragasztó ( teknokol is megteszi ), papírlap, olló, cellux, föld, pici ágacskák, géz.

Ahogy az előzőeknél, itt is levágtunk egy kis papírcsíkot, és befestettük feketére. Majd rácelluxoztuk.


Halloween-i dísz készítése


Halloween-i kreataív ötletek

Ezután a kis hobbi szemeket pillanatragasztóval ráhelyezzük a csíkra:

Halloween-i dekoráció ötletek

Most jön a géz. Az egyik végére tegyünk egy celluxot és ragasszuk rá a cserép aljára, majd tekerjük szépen körbe alulról felfele. A szem részt hagyjuk ki. Hogy ha készen van, és a tetejére értünk, egy másik kis cellux csíkkal ragasszuk hozzá a cserép belsejéhez.

Halloween-i dísz


Kis múmia dísz Halloween-re

A piszkos munka következik. Egy kis marék földet szórjunk bele a cserépbe, de vigyázva, nehogy a fehér géz koszos legyen. Majdnem teli kell tölteni. Papírból közben készítsünk kis csontokat, meg egy sírkövet is. Nem nagy művészet, sablon sem kell hozzá, csak egy kis képzelőerő:

Csontok kivágása papírbólCsontok kivágása papírból

Okoskodhatunk a temperával, "koszokat" is felvihetünk a csontokra:

Festés

Utolsó lépésként pedig szúrkáljuk bele a csontokat a földbe félig, hogy kilátszódjon. A sírkövet pedig a leghátuljára tettük, és a legmagasabbra hagytuk, hogy az látszódjon leginkább. Ha van otthon egy pár kisebb botocska kertből, azokkal is meg lehet spékelni. Kész is van:

Kész a múmia dísz Halloween-re


Kész a múmia dísz Halloween-re

Tovább lehet variálni, pókhálónak fehér cérnát, kis papírból kivágott denevérek, stb... Ismét kérünk titeket, ha megcsináltátok ti is, küldjétek el nekünk e-mail-ben, szívesen látnánk. Ezt itt tehetitek meg: Kapcsolatok. Vagy akár itt is hozászólhattok a bejegyzés alatt, akár kérdéseiteket is feltehetitek.

Mára ennyit, de ne higyjétek, hogy ennyiben hagyjuk a dolgot, nemsokára jönnek az újabb halloween-i dekorötletek a 2015-ös évünkre. Sziasztok, további jó szörfölgetést a Két Világ Közt oldalon, sziasztok,

Gabi és Rubi

Címkék: , , ,