Tejesdoboz szellem Halloween-re

Sziasztok!


Tejesdoboz szellemek Halloween-re


Tavaly egy Halloween buliban láttunk először ilyen rémisztő díszletet, és akkor tudtam is, hogy a következő évben én is fogok készíteni ilyet! Itt a UK-ben elég kézenfekvő ilyen tejesdobozt találni, hiszen szinte csak ilyenben árulják a "friss" tejet. Így ha Halloween előtt pár héttel félreteszitek a tejesdobozokat, akkor csinálhattok elég sokat ;) Otthon nem tudom pontosan, hogy mit árulhatnak hasonló palackban, de gondolom, hogy otthon is akad hasonló!Hozzávalók:


Alapanyagok a Halloween-i mécsestartóhoz

-kimosott tejesdobozok

-kis manikűr olló
-fekete alkoholosfilc
-teamécses

Elkészítés:1. lépés: Mossátok ki a tejesdobozokat, és szedjétek le a címkét! Ha nem mossátok ki, csak úgy hagyjátok, biztosan büdös lesz egy pár nap múlva, szóval inkább öblítsétek el őket :) 

Tejesdoboz kimosása


2. lépés: Szárítsátok ki az üveget, és találjátok ki, hogy milyen arcot szeretnétek festeni a dobozra. Ha akarjátok, kereshettek az internetről sablonokat, de én azt mondanám, hogy egyszerűen fogjátok meg a filcet és ami épp eszetekbe jut, olyat rajzoljatok rá! Egyszerű, mint az egyszer egy :D


Filccel rajzoljatok rémisztő arcot a tejesdobozra!

3. lépés: Ezután a hegyes manikűr ollóval vágjatok egy 3/4 kör alakú nyílást a doboz oldalán, ahol becsúsztathatjátok a mécsest! Ne vágjátok le, így vissza tudjátok zárni!

Kis lyuk vágása a Halloween-i dekorációra

4. lépés: Nincs más dolgotok, mint hogy meggyújtjátok a kis mécsest, beteszitek a dobozba, és élvezitek ahogy világít! Szerintem a legjobb, ha a földre rakjátok őket, de tehetitek ablakpárkányba is, ott nem rúgja fel senki, az biztos! 

Kreatív Halloween-i dekoráció ötlet

És kész is!!!! Jó készülődést kívánunk nektek Halloween-re:

Ruby és Gabi :D

Címkék: , , , ,